Basic keukens

Basic keukens heeft een uitgekiende en betaalbare collectie keukens, apparatuur en toebehoren tegen de scherpste prijs. Bij ons is iedere maatvoering mogelijk, indien gewenst snel leverbaar en kan vakkundig gemonteerd worden tegen een vaste lage prijs. Wij werken altijd een transparante offerte uit en geven je zo direct inzicht in de prijsopbouw van jouw keuken. De uitwerking hiervan presenteren wij je in een 3D weergave en is zelfs ook mogelijk als VR presentatie.

Feedback
Wij zijn heel blij met onze keuken. Vanaf onze 1e afspraak zijn wij vriendelijk en deskundig geholpen door Ria de Boer. Zij is een vakvrouw. Zij voelde meteen aan wat wij wilden. Aanpassingen waren geen probleem en zo groeiden wij naar een definitieve opstelling. Heel positief vonden wij ook: geen vooruitbetaling. Ook Chris, die de keuken plaatste, was super. Heel erg bedankt!

Droomkeuken

De weg naar jouw droomkeuken. Basic Keukens ondersteunt je vanaf het ontwerp tot aan de montage.

De keuken is om in samen te zijn, te koken, te eten en te leven. Wij hebben een ruime collectie keukens in iedere stijl. Je vindt bij ons dus altijd de perfecte keuken.

Neem gerust contact met ons op om jouw wensen en ideëen te bespreken:

Bekijk onze collectie

Creëer jouw eigen keuken

Welkom in een belevenis vol eenvoud, verbeeldingskracht en plezier. Met behulp van onze Touch Table en de miniaturen stel je snel en eenvoudig je keuken samen. De tafel voorkomt planningsfouten en zal ervoor zorgen dat jouw ontwerp er niet alleen fantastisch uitziet maar ook technisch gezien klopt. Tijdens het samenstellen zie je realtime het ontwerp in 3D! Je hebt dus zelf de volledige controle in handen.

Neem gerust contact met ons op om uw wensen en ideëen te bespreken: