klantenservice

Ook nadat de keuken is geplaatst kun je bij Basic Keukens terecht met al jouw vragen. Heb je een klacht of een service aan te geven aarzel niet en meldt het ons. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder! Tijdens de winkel openingstijden zijn wij telefonisch bereikbaar 072-51 40 590 of stuur een E-mail naar info@basickeukens.nl

Je kunt ook bij een aantal van onze leveranciers direct een storing telefonisch of online melden. Zij nemen jouw klacht of verzoek in behandeling en verzorgen de verdere afhandeling rechtstreeks met jou. De leveranciers vind je in onderstaande lijst.

Etna

Pelgrim

Neff

Quooker

Garantie

Basic Keukens is aangesloten bij het CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) waardoor je als klant nog meer zekerheid krijgt. CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels. Ze hebben verkoopwaarden die je extra goed beschermen bij je aankoop. Ze bieden een extra goede garantie van tenminste 2 jaar. De door de Centrale Branchevereniging Wonen erkende woonwinkel bied je 3 zekerheden: onpartijdige klachtenafhandeling, aanbetalingsgarantie en productgarantie.

In aanvulling op de garantie volgens de CBW algemene voorwaarden biedt Basic Keukens je een uitgebreide productgarantie op keukenmeubelen en werkbladen voor een periode van 10 jaar. Deze garantie geldt uitsluitend ten aanzien van de gebreken als gevolg van fabricage en/of materiaalfouten.