De weg naar jouw droomkeuken

Basic Keukens ondersteunt je vanaf het ontwerp tot aan de montage. Gratis 2 uur keukenadvies incl. 3D ontwerp!

Vakkundig advies

Basic Keukens geeft je vakkundig advies. Wij denken graag met je mee. De aanschaf van een nieuwe keuken is echt wel iets bijzonders en moet daarom goed worden voorbereid. Elke keuken is maatwerk. Geen ruimte, budget en wensen zijn het zelfde. Wij werken altijd een transparante vrijblijvende offerte uit en geven je zo direct inzicht in de prijsopbouw van jouw keuken. In onze showroom tonen wij je allerlei verschillende keukentypen, aantrekkelijke decors, kleuren en oppervlakken. Evenals slimme oplossingen en hoogwaardige keukentechnieken. Zo ben je van te voren goed geïnformeerd.

3D ontwerp

De uitwerking van de keukens presenteren wij in een 3D weergave door middel van onze Touch Table. Met behulp van onze Touch Table en de miniaturen stel je snel en eenvoudig je keuken samen. De tafel voorkomt planningsfouten en zal er voor zorgen dat jouw ontwerp er niet alleen fantastisch uitziet maar ook technisch gezien klopt. Tijdens het samenstellen zie je realtime het ontwerp in 3D! Je hebt dus zelf de volledige controle in handen.

Aankoop

Bij Basic Keukens koop je een keuken die jarenlang voor jou werkt. Bij Basic Keukens hoef je niet te onderhandelen, want je krijgt direct de scherpste prijs. Wel zo duidelijk en gemakkelijk. Alle onderdelen van jouw keuken, zoals kasten, bladen, apparatuur en accessoires hebben hun eigen prijs. Je krijgt altijd een duidelijk overzicht van jouw keuzes en de kosten daarvan. Bovendien is een aanbetaling bij ons niet nodig. Dat is nog eens ontspannen kiezen.

Levering & Montage

Bij Basic Keukens is vakkundige montage mogelijk. Het nauwkeurig inmeten, thuis bezorgen en professioneel monteren tegen een vaste lage prijs. De gemiddelde levertijd is 6 weken. Dus dat is ook nog eens snel geniet van je nieuwe aankoop.